Wie zijn we

Bij EchtSpanje.nl zijn worden we enthousiast van reizen naar onverwachtse en onvergetelijke plekken die misschien niet voor de hand liggen. We ontdekten zelf dorpen en gebieden van Spanje die veel meer waren dan wat we hadden verwacht, maar toch voor velen onbekend blijven. We zouden graag ook jou de mogelijkheid bieden om dit Spanje, met haar onverwachtse landschappen, gastronomische hoogstandjes en culturele schatten, te leren kennen.

Het zijn geheimen die niet eens zo ver verstopt liggen als je zou denken, maar toch een heel ander Spanje onthullen dan je gewend bent. Maak kennis met gewoontes en culturen die eeuwenoud zijn maar nog steeds voortleven in de lokale bevolking en tradities. We delen onze ervaringen graag met die reizigers die meer willen dan alleen toerisme en die het échte en authentieke Spanje willen leren kennen.

Teun van Veggel

Teun is als architect opgeleid en nu werkzaam als zelfstandig software engineer. Hij is sinds jaar en dag woonachtig in Spanje met zijn familie, sinds kort in het plaatsje Galapagar op ongeveer een half uur van Madrid. Zijn nieuwsgierigheid bracht hem naar de meest onbekende uithoeken van Spanje waar hij, ver van de toeristische trekpleisters, het Spanje ontdekte dat hij voorheen niet kende en zijn hart veroverde. Toen hij erachter kwam dat deze kant van Spanje voor de buitenwacht goeddeels onbekend blijft, besloot hij EchtSpanje.nl en zijn ervaringen te delen.

In zijn vrije tijd speelt Teun zaalvoetbal, vliegt hij zijn drone door de Spaanse landschappen en geniet hij met volle teugen van de Spaanse gastronomie en meest lokale 'vinos de autor'.

Áurea I. Zamora

Áurea is historica en archeologe geboren en getogen in Madrid. Dankzij haar werk leerde zij de meest onbekende uithoeken van Spanje en de wereld kennen. Voor Áurea geeft reizen de meest waardevolle levenslessen die er zijn. In het jaar 2020 ontmoette zij Teun en wisselden zij ideeën en passies uit. Ze kwamen er achter dat ze door hun verschil in karakter en achtergrond en hun gedeelde passie voor hetzelfde onbekende en authentieke Spanje het bijna onmogelijk maakte om niet samen te werken.

Áurea is een liefhebber van de klassieke film, aventurenromans  en fotografie. In EchtSpanje vond zij wat haar het meeste motiveert: het schrijven over het leven.